Het inhuren van een professionele schilder

 

schilder

Ik heb gezien dat sommige aannemers een prijsopgave doen waarbij er nauwelijks verspilling is en het Schildersbedrijf Zuid Holland zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld, ik heb onlangs een offerte gemaakt voor een interess toilet in het huis van mijn klant. De klant gaf een Flexi vers schilderwerk aan een schilder die naar het huis kwam. De schilder legde vervolgens uit dat hij ook het loodgieterswerk zou doen. Na ongeveer 3 tot 5 uur was de klus eindelijk geklaard. Mijn cliënt was echter zo blij dat hij na afloop een getuigenis aanbood voor alles (mooier naar mijn cliënten maatstaven). Ik hoefde alleen maar een credit card van $3,00 te benaderen en mijn cliënt was blij dat hij de klus en de instructie had geaccepteerd.

Concluderend zou ik zeggen dat deze kwestie van prijsstelling aan het begin van uw samenwerking met een verhuurbedrijf moet worden besproken. Mijn aanbeveling is dat voordat u een professionele verf aannemer inhuren voor een baan, proberen en voorspellen hoe lang ze aan het werk zal zijn en als de baan is er een u zult bellen ze op. Leer zo veel mogelijk over de baan die je hebt voordat je begint. Als u in de misvatting verkeert dat een klus van 3 uur 40 uur zal duren, vraag dit dan verder na bij de persoon die u inhuurt.

Als u een klus van 10 uur doet, betekent 00,00 dat de klus bijna geklaard is en dat u misschien vergeet de laatste 10 uur van de klus te betalen. Als u volledig op tijd factureert zonder overschrijdingen.

Een ‘over the top’ job kan niet alleen de factuur maar ook uw winstpunt verhogen. Als u meer biedt dan wat de klant verwacht, is dat altijd verleidelijk. Dit kan een kostbare vergissing zijn, want na een aanvankelijke goedkope prijs moet u nog steeds uw vaardigheden verkopen.

U kunt zelfs uw reputatie op het spel zetten als u meer biedt dan wat de klant verwacht. Aan de andere kant zal een klant meer betalen als u de klus meteen na ontvangst van het bod aanbesteedt.

Laat de tijd om alle professionals te onderzoeken en als je nieuw bent om dit dan zou ik voorstellen dat je lokale schilderij aannemers vragen om prijzen op banen en doe wat papierwerk voordat de uitgaven te veel geld.

Wanneer u besluit dat u tevreden bent met de prijs voor een bepaalde klus, kunt u een juridisch bindende overeenkomst ondertekenen om zowel u als uw klant te beschermen.

Dat was het.

JoanITEE Genoeg over het controleren van andere schildersbedrijven.

Hoe bepaal je dan welke verfspecialist dat moet zijn?

We zijn allemaal verschillend van vorm en grootte, dus als we ons huis moeten schilderen proberen we vaak een aantal bedrijven uit om er zeker van te zijn dat het werk op tijd en volgens onze eisen wordt gedaan. Het probleem met deze aanpak is dat andere bedrijven voormalige werknemers hebben, pc’s die ons vertragen en fouten. Wij schilderen dan uiteindelijk ons huis niet en betalen te laat voor het voorrecht om midden in de week mooi geschilderd te worden door een vakman.

Dus welke controle hebben we nodig?

Controle is de naam van het spel, het grote etiket enz. wij hadden een manier nodig om het proces te controleren!

Een gemakkelijke manier om dit proces in te voeren is te praten met de schilder die u op het oog hebt voordat u hem inhuurt. Terwijl ze bij u thuis zijn, moeten de voorwerken al gedaan zijn.

Ten eerste, laat de schilder met u naar de arbeider. Als u gaat schilderen seconden, moet dit worden gedaan in de kamers waar ze zullen bijna klaar zijn met het werk. Dan laat t de schilder komen in uw huis met alle garnituren die ze nodig hebben voordat ze beginnen met het werk.

Het kiezen van een vakman voor uw klus is essentieel! Maar onthoud dat u alleen de tijd dat de schilder ter plaatse zal zijn kunt controleren, dus kies goed.