Het belang van een sterke mindset

mindset

Een fixed mindset Hoe dan ook denken is emotioneel denken en het is meestal negatief. Het gelooft dat dingen moeilijk of onmogelijk te veranderen zijn. Een groeimindset is positief denken in combinatie met creatief problemen oplossen. Beide leggen de nadruk op hard werken voor succes. Beide zijn nodig om succes te behalen, maar de groeimindset wordt vaak over het hoofd gezien door mensen met de vaste Mindset book .

Voordelen van een groeimindset Diep ademhalen en jezelf leren kennen

Een belangrijk ding om te weten over jezelf is dat je moet weten welke unieke eigenschappen je hebt die je leuk, liefdevol, zelfverzekerd, productief etc. maken. Veel werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling is een belangrijke steun wanneer je probeert uit te blinken op een bepaald gebied. Als je in de sport van het leven zit dan is dit ook iets voor jou.

De orator die tussen ons lefloze dier en onze volwassen geest staat is onze comfortzone. Als we ons comfortabel voelen bij bepaald gedrag dan kost het ons tijd om sterk en succesvol te zijn. Wilskracht om volbracht te worden is voor mij een belangrijke mindset.

Positiviteit zorgt ervoor dat er dingen gebeuren in mijn leven. Als ik de dingen zie die onvermijdelijk mijn evenwicht, mijn bloeddruk of mijn stemming verpesten, dan is dat een goed teken dat ik de dingen niet goed doe. De stromende positieve energie daarin is een deel van wat mij uniek maakt in mijn klas of op mijn werkplek.

Schrijf een lijst van je successen. Mijn eerste lijst was in de vorm van artikelen. Ik realiseerde me echter al snel dat het succes dat ik had gekregen de grootste beloning was voor de toewijding aan alle dingen die verkeerd waren gegaan in mijn leven. Ik realiseerde me dat het succes alleen kwam omdat ik alle vele disciplines die ik door discipline gedwongen was te vervullen, opvolgde.

Ik heb ontdekt dat de enige persoon die in staat is mijn situaties te veranderen, ikzelf ben. Mijn grootste bijdrage bij het leren hoe ik de balans van mijn situatie kan opmaken en deze in positieve zin kan ombuigen, is om met een houding naar voren te treden en voor de verandering te gaan. Herinner je een zeer wijze leraar toen hij zei “wanneer je een lichaam op zijn beloop laat, heeft het geen leven meer in zich, behalve een Leven dat jij in stand kunt houden.

Ik was onlangs op een vergadering toen ik luisterde naar mijn assistente die haar bedrijf verliet. Tijdens ons gesprek vroeg ik wat ze nu ging doen. Ze kwam tot de conclusie dat ze weer aan het werk zou gaan. Dit was een echte beslissing om de werkomgeving te verlaten en te verwachten dat ze zou worden aangetrokken, aangemoedigd en gemotiveerd in een nieuwe onderneming. akra management werkt.

Trudeau radar effici├źntie balanceox sandwich

Nu hadden we een beveiligingsvrouw van wereldklasse die haar baas dumpte in een omgeving die ontworpen is om mensen sneller de deur uit te krijgen. Nu hoefde ze alleen nog maar na te denken over het verantwoordelijk zijn voor resultaten; want synergie was het beste beoordelingsproces dat dit kon doen.

Vrouwen, als je je ooit overbelast voelt door wat je moet doen, sluit dan je ogen. Stop je boodschap in je hoofd, stop het ergens in je bewustzijn en wacht tot de wereld luistert. Want als je daar bent, doe je werk en voel je de vreugde. Hmmmm, wat klinkt goed. Je zult het horen als je goed luistert.